Autor: Tööstusuudised.ee • 22. jaanuar 2024

Silikaadi suurkaevandusi ja tehnoparki hakkas juhtima Priit Poks

Silikaat AS-i uus tegevjuht on Priit Poks, kes vastutab samal ajal ka Silikaat Tehnopargi arendamise ning suurinvesteeringute eest.
Silikaadi uus juht Priit Poks
Foto: Silikaat AS

Silikaat teostab riigi juhtiva tegijana maapealset ja veealust ehitus- ning täiteliiva kaevandamist Eesti eri paikades, s.h kaevandab ja väärindab liiva Harjumaal ligi 400 hektaril. Lisaks on Silikaat pealinnas soojusenergia ja elektri müüja.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077