Autorid: Jaroslav Tavgen, Ekaterina Mereminskaya • 15. jaanuar 2024

Venemaale tarnitakse endiselt Eesti tooteid

Eesti toidukaubad saavad Venemaal uued müügiload, avastas Delovõje Vedomosti. Kuid mitte alati ei toimu see tootjate teadmisel.
Eesti tootjate saiakesed, limonaad, siider ja kondenspiim said Venemaal värske müügiloa.
Foto: Jelena Tsenno

Samal ajal kui Eesti esindajad nõuavad rahvusvahelisel tasandil täielikku kaubandusembargot Venemaaga, liigub sinna jätkuvalt Eesti tooteid. Seda on näha 2022. aasta tollideklaratsioonidest ja Venemaa erikaubanduslubade registrist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077