Autor: Tööstusuudised.ee • 9. jaanuar 2024

Riisalo: Indias on Eesti ettevõtetele potentsiaali tohutult

India on üks maailma suurimaid teenuste ostjaid ja müüjaid, mis tähendab, et potentsiaali on meie ettevõtete jaoks veel tohutult, rääkis majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo, kes viibib sel nädalal koos äridelegatsiooniga Indias. Eesti-India ärisuhete fookuses on IKT-valdkond, kaitsetööstus ja taastuvenergia, eriti rohetehnoloogiad.
Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo
Foto: Andras Kralla

Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo on sel nädalal koos äridelegatsiooniga visiidil Indias. Visiidi keskmes on rahvusvaheline investorite tippkohtumine Vibrant Gujarat Summit, lisaks toimuvad mitmed töökohtumised ning külastatakse ülikoole ja ettevõtteid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077