Autor: Tööstusuudised.ee • 20. september 2023

RMK nõukogu uus esimees on Kadri Land

Augustis uuenenud Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu valis oma liikmete seast uue nõukogu esimehe. RMK nõukogu juhib alates 13. septembrist Kadri Land.
Kadri Land
Foto: Liis Treimann

Kadri Land on Tallink Grupi juhatuse liige alates 2019. aastast. Ta töötab Tallink Grupis alates 2005. aastast ja on selle aja jooksul töötanud organisatsioonis mitmetel juhtivatel ametikohtadel. Kadri Land on omandanud Tartu Ülikoolis füüsika magistrikraadi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077