Autor: Aivar Hundimägi • 12. juuli 2023

Tapa puidutööstuse käive ja kasum võtsid suuna alla

Tapa Milli müügimaht on viimasel aastal vähenenud.
Foto: Tapa Mill
Puidu kuivatamise ja saematerjali tootmisega tegeleva Tapa Milli käive ja kasum eelmisel aastal kukkusid. Dividenditulu teenisid omanikud rohkem kui 2021. aastal, vahendab Lääne-Virumaa uudisteportaal.
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077