Autor: Tööstusuudised.ee • 10. juuli 2023

Eesti Energia hakkab Rootsist vanarehve Eestisse vedama

Eesti Energia sõlmis pikaajalise tarnelepingu Rootsi rehviringlust korraldava organisatsiooniga, mis võimaldab sel suvel käivitada vanarehvide tööstuslikus mahus ümbertöötlemise ja sellega anda panus piirkonna keskkonnaprobleemide vähendamisse.
Vanad rehvid.
Foto: Pixabay

Eesti Energia liigub samm-sammult vedelkütuste tootmiselt ringmajandusel põhineva süsinikuneutraalse keemiatööstuse suunas. Kontseptsiooni oluline osa on teiste valdkondade raskesti ringlussevõetavate jäätmete ümbertöötlemine Enefiti pürolüüsitehastes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077