Autor: Tööstusuudised.ee • 29. juuni 2023

Viljandimaa lehmalägast hakatakse elektrit tegema

Silikaat Gruppi kuuluv Biometaan OÜ allkirjastas Soome partneri Convioniga lepingu, mille eesmärk on hakata Balti riikides müüma kütuseelemendil töötavat mobiilset elektrijaama. Tegemist on maailmas ainulaadse tehnoloogiaga.
Koksveres asuv Convion C60 tahke oksiidne kütuseelement.
Foto: Silikaat Grupp

Mobiilne elektrijaam ammutab energiat Viljandimaal Koksvere külas Siimani farmi lägast toodetud biometaanist, mis on maailmas ainulaadne ja põhineb Euroopa kaasaegseimal tehnoloogial.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077