Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. mai 2023

Atria kogemus: toit ilma pakendita inimese koju ei jõu, vajame pakendiinnovatsiooni

18. mail toimunud Eesti Toiduainetööstuste Liidu pakendikonverentsil nentis Atria Eesti müügidirektor Meelis Laande, et pakenditesse tuleb ja tasub panustada. Samas ettevõtjatel puudub selgus, mis materjale meil Eestis ollakse võimelised ümbertöötlema ja mida mitte - see takistab investeeringuid.
Fotol Atria Eesti müügidirektor Meelis Laande.
Foto: Raul Mee

Eilsel pakendikonverentsil võttis Meelis Laande kokku 2020. aastal turule toodud innovaatilise hakklihapakendi loo.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077