Autor: Tööstusuudised.ee • 5. mai 2023

Elektroonikatootja, osale magistritöö uuringus! Komponendikriisi mõjud tarneahelale, varudele ja hanketegevusele

Taltechi tööstustehnika ja juhtimise õppekava tudeng Grete Roop keskendub oma magistritöös elektroonikatööstuse komponendikriisile ja kutsub elektroonikaettevõtteid üles vastama uuringule, mis on sisendiks töö valmimisel. Üleskutsega liitub ka Tööstusuudised.
Incap Estonia Kuressaare tehas. Foto on illustratiivne.
Foto: Incap Estonia

Lõputöö keskendub elektroonikatööstuse komponendikriisile ja selle järelmõjudele 2023. aastal, kirjeldab Roop oma töö eesmärki. „Varude kasv, muutused hanketegevuses, hinnatõusud, nõudlus ja riskide maandamine,“ loetleb ta märksõnu, mille kohta lõputöös täpsemalt uurib.

Küsimustik on anonüümne ja selle täitmine võtab 7 minutit, märgib tudeng.

Elektroonikatootja, anna oma panus sisuka magistritöö valmismises ja leia see aeg küsimustele vastamiseks.

Küsimustele on Tööstusuudised.ee vahendusel võimalik vastata täpselt üks nädal ehk 10. mai hommikuni.

Tööstusuudised.ee teeb pärast magistritöö valmimist tulemustest ka ülevaate.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077