Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2023

Ilmub harilikule kuusele pühendatud mark

Omniva annab „Eesti metsapuud“ postmargisarjas välja margi, millel on kujutatud harilik kuusk. See on esimene postmark Eestis, mis on trükitud vastutustundliku metsanduse (FSC) märgisega paberile. Sellest järgmised postmargid on juba kõik paberil, mille tootmisel on kasutatud puitu jätkusuutlikult majandatud metsadest.

Eesti metsapuid tutvustava postmargiseeria idee autor, Eesti Maaülikooli dendroloogia kaasprofessor Ivar Sibul märkis, et kuuske tunneb küll iga inimene, kuid selle puuliigi olulisust metsaökosüsteemis ning tema puidu mitmekülgset ja rohket kasutamist kiputakse sageli unustama.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077