Autor: Tõnu Tramm • 19. aprill 2023

FuelsEurope`i direktor esineb kütuseturu aastakonverentsil

Euroopa kütusetoojaid ühendava katusorganisatsiooni FuelsEurope direktor Alessandro Bartelloni kinnitas oma osalemise 3. mail toimuval Kütuseturu Aastakonverentsil, kus ta räägib uute keskkonnasõbralike kütuste tootmise perspektiive Euroopas.
FuelsEurope direktor Alessandri Bartelloni.
Foto: FuelsEurope

Vähese CO2-heitega kütused omavad transpordisektori üleminekufaasis väga olulist rolli ning kas ja kuidas suudab Euroopa transpordisektor 2050. aastaks muutuda täielikult saastevabaks, on täna üks peamisi küsimusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077