Autor: Tööstusuudised.ee • 31. märts 2023

Erametsaomanikud istutasid rekordilise arvu puid

Keskkonnainvesteeringute Keskuse hinnangul on erametsaomanikud möödunud aastal teinud taaskord metsauuenduse rekordi, istutades aastaga ligemale 18 miljonit metsataime.
Metsauuendus erametsas.
Foto: Toomas Kelt

„Erametsade uuendamise maht on aasta-aastalt järjest kasvanud ning on väga rõõmustav, et meie metsaomanikud panustavad üha rohkem meie tulevikumetsade kujundamisse,“ ütles keskkonnaminister Madis Kallas. „Metsaistutus on üks nendest pika vaatega metsatöödest, mille viljadest saavad rõõmu tunda järgmised põlvkonnad. Mul on hea meel näha, et metsaomanikud teevad palju tööd selle nimel, et ka tulevastele põlvedele jääks võimalikult hea elukeskkond.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077