Autor: Äripäev • 30. märts 2023

Enefit Green omandas Liivi meretuulepargi 6,2 miljoni eest

Enefit Green omandas Eesti Energialt Liivi meretuulepargi projekti ja jätkab arendustöid, et alustada suures mahus taastuvelektri tootmist enne 2030. aastat.
Enefit Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas tahab Liivi meretuulepargis alustada tootmist enne kümnendi lõppu.
Foto: Liis Treimann

Enefit Greeni juhatuse esimehe Aavo Kärmase sõnul on järgmistel aastatel just meretuuleenergia arendamine taastuvenergia tootmise suurendamisel määrava mõjuga. „Riigi 2030. aasta siht on toota Eestis kordades rohkem taastuvelektrit ja meretuulel on siin kandev roll. Seetõttu tuleb praegu arendustöid hooga jätkata. Liivi meretuulepark on üks Baltimaade kõige kaugemale jõudnud projektidest ning arendustööde eesmärk on enne kümnendi lõppu tootmist alustada,“ kirjeldas Kärmas pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077