Autor: Tööstusuudised.ee • 8. märts 2023

Päikesekatuste tootja Roofit.Solar kaasas 6,45 miljonit eurot

Eesti päikesekatuste tootja Roofit.Solar kaasas edukas rahastusringis 6,45 miljonit eurot. Finantseeringut juhtisid senised investorid, Saksamaa taastuvenergia investeerimisfirma BayWa r.e. Energy Ventures ning eestimaine EdgeCap partners. Kokku on Roofit.Solar seni kaasanud 17 miljonit eurot, lisaks 2 miljonit eurot lisatoetusi erinevatelt fondidelt.
Roofit.Solari tegevjuht ja kaasasutaja Andres Anijalg.
Foto: Andres Haabu

Tallinnas Harkujärvel innovatiivseid päikesekatuseid tootev roheettevõte plaanib rahastuse abil päikesemoodulite tootmist märgatavalt tõsta ning kasvatada müüki kogu Euroopas, et rahuldada kasvavat nõudlust päikeseenergia tootmise järele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077