Autor: Tööstusuudised.ee • 7. märts 2023

Milrem Roboticsi Eesti töötajate arv kasvab kolmandiku võrra

Viimase paari aastaga Eesti suurimaks kaitsetööstusvaldkonna tööandjaks kasvanud Milrem Robotics on alustanud aktiivset värbamist – aasta jooksul on plaanis suurendada meeskonda ca 100 inimese võrra, kellest enamik värvatakse inseneeria valdkonna ametikohtadele. Kui varasemalt on Eestis olnud palju huvitavaid väljakutseid tugevatele IT inimestele, siis üha enam lisandub maailma tipptasemel arendusi ka mehhatroonika eriala tippspetsialistidele.
Milrem Roboticsi juhatuse liige Devid Liik.
Foto: Milrem

„Milrem Roboticsis on väga erinevaid ametipositsioone inseneeria valdkonna spetsialistidele. Kuna vajalik on toetada ettevõtte tooteportfelli arendamist ja täita maailmas suurenevat nõudlust intelligentsete robootikasüsteemide järele, siis värbame juba lähikuudel meeskonna laiendamisel juurde nii tarkvara-, mehhatroonika- kui ka süsteemiinseneeria valdkonna spetsialiste,“ tõi esile Milrem Roboticsi juhatuse liige ja tehnoloogiajuht Devid Liik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077