Autor: Tööstusuudised.ee • 22. veebruar 2023

Estonian Cell peatab tehase töö 22. veebruarist

Haavapuitmassitehase Estonian Celli juhatuse liige Siiri Lahe kinnitas, et nad on töötajaid informeerinud vajadusest tehase töö peatada 22. veebruarist.
Estonian Celli juhatuse liige Siiri Lahe.
Foto: Andras Kralla

„Seisak on tingitud eeskätt energiakandjate hinnatõusuga seotud kõrgest omahinnast, millisega on tihedas rahvusvahelise konkurentsis keeruline toodangut müüa. Esialgu oleme kavatsenud tehase uuesti käivitada 6. märtsist,“ ütles Lahe.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077