Autor: Tööstusuudised.ee • 16. veebruar 2023

Gaselli TOP: 85 tööstusettevõtet

Äripäeva Gaselli TOPi ehk kiire kasvuga ettevõtete edetabelisse jõudis tänavu 85 tööstusettevõtet, neist 46 esimest korda. Enam gaselle tegeleb metalli- ja masinatööstuses. Tööstusuudised toob lugejateni 20 esimest tööstusgaselli.
Tööstusettevõtete seas tõusis teisele kohale Gaselli TOPis kännupuuride tootja Dipperfox. Pildis Dipperfoxi väljapanek Maamessil.
Foto: Toomas Kelt

Esikohale tõusis kaitsetööstuses tegutsev metalliettevõte Nordic Armoury. Ettevõte tegeleb militaar- ja korrakaitsesektorile mõeldud toodete ja lahenduste arendamise ja tootmisega. Tooteportfellis on treeningseadmed, relvakomponendid, relvatarvikud, sõidukite uuendused ning palju muid tooteid. Perioodil 2019-2021 kasvatas Nordic Armoury oma käivet 5,19 korda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077