Autor: Harro Puusild • 6. veebruar 2023

GALERII | ABB ja Estonian Celli ühisvisiit Olkiluoto tuumajaama

Jälgime hoolega ka Eesti tuumajaama ehitamise arenguid, sõnasid ABB juhatuse liige Jukka Patrikainen ja Estonian Celli juhatuse liige Siiri Lahe kahe ettevõtte ühisvisiidil Olkiluoto tuumajaama.
ABB ja Estonian Celli meeskonnad ning nende taga on näha kolme Olkiluoto tuumajaama reaktorihoonet.
Foto: Harro Puusild

Visiit Olkiluoto tuumajaama näitas külalistele selgelt, kui palju on tuumajaama ehituses ja töökorralduses detaile, sest lisaks reaktoritele on vaja palju muudki: kontorit, ladusid, jahutusbasseine, jäätmete matmise lahendusi, ohutussüsteeme ja loomulikult insenere, kes jaama ohutult juhiksid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077