Autor: Harro Puusild • 24. jaanuar 2023

Millal tuleb Saksamaale eksportijatel sõlmida leping kohaliku taaskasutusorganisatsiooniga?

Kui osade tootepakendite puhul piisab Saksamaale eksportijal vaid registreerimisest kohalikus pakendiregistris, siis leidub palju ka selliseid pakendeid, mille puhul tuleb sõlmida leping kohaliku taaskasutusorganisatsiooniga, märgib Saksa-Balti Kaubanduskoja projektijuht David Hoffmann.
Saksa-Balti Kaubanduskoja projektijuht David Hoffmann
Foto: Saksa-Balti Kaubanduskoda

Saksamaa karmistas eelmisel aastal pakendite ringlussevõtu kohutust reguleerivaid eeskirju ja see puudutab kõiki ettevõtteid, kes ekspordivad sealsele turule pakendatud kaupu, selgitas Saksa-Balti Kaubanduskoja projektijuht David Hoffmann Tööstusuudistele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077