Autor: Tööstusuudised.ee • 14. november 2022

Restaureerimisettevõte Scandinor rajab Kuusallu puidutööstuslinnaku

Akende ja uste restaureerimisettevõte Scandinor plaanib 2025. aastaks rajada Kuusallu puidutööstuslinnaku, mille osaks on uus tootmisüksus ning kõrvalettevõtted, mis võimaldavad vähendada sisseostetud teenuste mahtu. Linnakuga luuakse esialgu ligi 120 töökohta.
Scandinori uus tootmishoone.

„Uue tootmisüksuse rajamine võimaldab Scandinoril suurendada puittoodete tootmismahtu ja siseneda jõuliselt jaoks täiesti uude ärivaldkonda. Uus tootmishoone tähendab Scandinori jaoks uue ajastu algust. Oleme end restaureerimisturul juba tõestanud ning näeme turul piisavalt nõudlust, et asuda laialdasemalt tootma,“ sõnas ettevõtte Scandinor tegevjuht Madis Tarum.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077