Autor: Tööstusuudised.ee • 11. november 2022

Robootikakeskus AIRE sai nõuandva koja. Koja liige Andrus Durejko: praegu tuleb ettevõtetel vaadata innovatsiooni poole

Tehisintellekti- ja robootikakeskus AIRE sai endale nõuandva kogu, kuhu kuuluvad Ericsson Eesti juht Andrus Durejko, ABB Balti riikide juht Jukka Patrikainen, Riigikogu liige Andres Sutt ja Krimelte juht Jaan Puusaag.
Ericsson Eesti AS juht Andrus Durejko.
Foto: Andras Kralla

AIRE nõuandva kogu eesmärk on viia Eesti teadlased ja tööstus omavahel lähemale, et toetada tööstusettevõtete innovatsiooni. Samuti aitab nõuandev kogu välja valida ka AIRE robootika ja tehisintellekti demoprojekte, mille taotlusvoor on avatud 30. novembrini, seisis pressiteates.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077