Autor: Tööstusuudised.ee • 3. november 2022

Linnamööbli tootja: aasta on olnud aktiivne, aga oodata on rahulikumat aega

Linna- ja tänavamööblit tootva Dambis Eesti juhi Kevin Tülpi sõnul on käesolev aasta ettevõtte jaoks olnud aktiivne, kuid järgnevad kuud tõotavad senisest rahulikumad tulla. Samas peab ettevõte ka laienemisplaane.
Dambis Eesti juht Kevin Tülp.
Foto: Erakogu

Püüame olla optimistlikud ja kiired kohanejad, märgib Kevin Tülp värskes Äripäeva Infopanga koostatud mööblitootjate ja -müüjate aastaraportis. "Dambise käimasolev aasta on olnud väga töine ja planeeritud tööde maht on realiseerunud. Eesootavad kuud tõotavad tulla eelmistest rahulikumad," tunnistab ta. Tülp lisab, et praegu on linnamööbliturg siiski veel aktiivne ja tellimused ulatuvad uue aasta esimesse kvartalisse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077