Autor: Tööstusuudised.ee • 23. september 2022

Viimane päev soodusuhinnaga! Algas registreerimine konverentsile "Tööstuse äriplaan 2023"

16. novembril 2022 toimub taas iga-aastane majanduskonverents "Tööstuse äriplaan 2023", kus fookuses on tööstussektori olukord ja uue aasta plaanid. Kui suurelt tööstussektor kriisist pihta saab ja kuidas tööstusjuhid praegu oma plaane tehes mõtlevad?

Ühiskonda ja majandust on viimased paar aastat raputanud üks halb uudis teise järel. Siis, kui pandeemia kõrghetk oli justkui lõppemas ja kõik paistis normaalsuse poole liikuvat, algas sõda. Energiahinnad teevad tippe ja tööstusettevõtted on protesti märgiks ajutiselt ka tootmisi peatanud.

Uut aastat prognoosivad: Lenno Uusküla (Luminor), Elari Tiimus (Favor), Jaanus Murakas (E-Piim Tootmine), Harri Juhani Aaltonen (Hansa Candle), Jukka Patrikainen (ABB), Indrek Alliksaar (KPMG), Sigrid Kõiv (Äripäev) jpt. Esinejaid lisandub!

Pane end kirja!

Programmi ja registreerimisvõimaluse leiad SIIT.

NB! Soodsaim hind kehtib vaid kuni 30. septembrini!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077