Autor: Tööstusuudised.ee • 20. september 2022

Ecoprint alustab lainepapi väärindamist

Keskkonnasäästlike pakendite ja trükiste tootja Ecoprint alustab lainepapi väärindamist ja suurendab tootmisvõimsust 5 miljoni ühikuni aastas. Uute tootmisseadmete kasutuselevõtt võimaldab Eesti tootjal laiendada oma keskkonnasõbralike lainepapist ja kartongist pakendite turgude geograafiat üle kogu maailma.
Ecoprindi tegevjuht Margo Tärn.
Foto: Ecoprint

Juba 15 aastat tegutsenud ja peamiselt trükiste tootjana tuntud Ecoprint muudab oma fookust, keskenduses senisest enam pakenditele ning alustades uute, sel aastal kasutusele võetud tehnoloogiate abil esmakordselt lainepapi väärindamist. Ettevõtte eesmärk on 2023. aastaks kahekordistada pakendite osakaalu müügitulust võrreldes käesoleva aastaga, mil see on 30%. Järgnevate aastate jooksul on plaan pakendite osakaalu müügitulust veelgi kasvatada. Pakendid saavad olema valmistatud nii lainepapist kui kartongist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077