Autor: Tööstusuudised.ee • 14. september 2022

Puidutööstuste juhid prognoosivad langust

Eesti puidutööstuste juhtide hinnang sektori seisundile on halvenenud, selgub värskest Äripäeva Infopanga puidutööstuste konkurentsiraportist. Märgatav on mure, kas kiiresti kasvavaid sisendhindu on võimalik lõpptootesse edasi kanda või toob hindade kasv koos jahenev majanduskliimaga kaasa tarbijate huvi vähenemise, seisab raportis.
Puidutööstuste juhid on oma tulevikuprognoosides üsna pessimistlikud.
Foto: Raul Mee

Kuuest näitajast neljale prognoositakse raportis langust, ühel püsimist samal tasemel ja vaid ühele, keskmisele palga, prognoosivad juhid tõusu. Toote-teenuse hinnale prognoosivad juhid püsimist praegusel tasemel. Tõenäoliselt peegeldab see klientide ebakindluse kasvu, mis ilmneb müügimahtude vähenemises.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077