Autor: Tööstusuudised.ee • 13. september 2022

Toidutootjad: suurtele tööstustele fikseeritud hinnaga elektrit lihtsalt ei pakuta

Suurematel tööstustel polegi alati võimalik energiamüüjatega fikseeritud hinnaga kokkuleppeid teha, sest suurtele riskidele viidates neid lihtsalt ei pakuta, ütles pressiteate vahendusel Eesti põllumajandus-kaubanduskoja juhatuse liige Meeli Lindsaar.
Toidutootjad nõuavad riigilt toetusi.
Foto: Liis Treimann

Esmaspäeva hommikul toimus maaeluministri Urmas Kruuse välkkohtumine põllumajanduse ja toidutootmise liitude esindajatega, kus arutati kriisi ning ettevõtete äri jätkamise võimalusi eeloleval sügis-talvel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077