Autorid: Annika Matson Kald, Meelis Merilo • 29. august 2022

Eesti mees ehitas ise nii oma elektriauto kui ka kodu päikeseenergia süsteemi

Mul on maja katusel 11 kW päikesepark ja hoovis 1 kW rollerite laadimisjaama prototüüp, mis enamasti toodab elektrit maja jaoks. Mõned väiksemad päikesepaneelid on ka kasvuhoonel, kirjutab Lagedi eramaja päikeseenergiapargi looja, elektri-entusiast ning SandFox OÜ omanik ja tegevjuht Meelis Merilo Äripäeva erilehes Kõik energiast.
Elektrientusiast Meelis Merilo omaloodud elektriautoga Euroopa elektriautode rallil Monacos.
Foto: Erakogu

Äripäeva erileht Kõik energiast ilmub 1.09.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077