Autor: Jana Saarkoppel • 12. august 2022

Harju Elektri uueks finantsjuhiks saab Priit Treial

Harju Elektri nõukogu valis uueks juhatuse liikmeks ja finantsjuhiks Priit Treiali, kes asub ametisse 14. novembril ja tema volituste tähtaeg on kolm aastat.
Priit Treialist saab alates 14. novembrist Harju Elektri uus juhatuse liige.
Foto: Raul Mee

Priit Treial on alates 2018. aastast Elektrilevi juhatuse liige ja finantsjuht ning 2021. aastast Narva Soojuse ja Imatra Elektri nõukogu liige. Aastatel 2016–2018 töötas ta Eesti Energias finantskontrollerina. Lisaks omab ta pikaajalist töökogemust investeeringute analüütikuna ja grupi ärikontrollerina ärikinnisvara ettevõttest BPT Real Estate. Ta on omandanud bakalaureusekraadi majanduses 2006. aastal Tartu Ülikoolist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077