Autor: Tööstusuudised.ee • 3. august 2022

Tööandjad töötuskindlustusmakse määra tõstmist ei poolda

Eesti Töötukassa nõukogu uueks esimeheks valitud tervise- ja tööminister Peep Peterson soovib töötuskindlustusmakse määra tõsta. Tööandjad seda põhjendatuks ei pea.
Arto Aas on Eesti Tööandjate Keskliidu juht ja Töötukassa nõukogu liige.
Foto: Andras Kralla

Tervise- ja tööministri Peep Petersoni sõnul on tal nõukogu esimehena esimese teemana arutlusel töötuskindlustusmakse määra ettepanek valitsusele. „Õnneks ei ole majanduses hetkel seis kõige halvem, kuid targem on hetkl reserve koguda, selle asemel, et tõsta maksemäära järsult siis, kui kriis on käes,“ märkis Peterson.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077