Autor: Toomas Kelt • 25. juuli 2022

Saematerjali hinnatõus tagas Bergs Timberi kasumi

Eestiski tegutsev Rootsi puidukontsern Bergs Timber kasvatas teises kvartalis võrreldes eelmise aasta sama ajaga müügitulu ligi 22%. Ettevõte seletab kasvu nii kõigi toodete kõrgemate müügihindade kui tisleritoodete suurenenud müügimahtudega.
Eestist kuulub Bergs Groupi Laesti saeveskiga Saugas Pärnumaal.
Foto: laesti.ee

Eelkõige tagas suurenenud kasumlikkuse saematerjali hinnatõus, samuti pelletite kasvavad hinnad. Küll aga on oluliselt langenud nõudlus jaemüügis olevate remondimaterjalide ehk niinimetatud „isetegijate“ turul.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077