Autor: Laura Saks • 20. juuli 2022

Riik soovitab ettevõtjatel koroona-valgusfoori kapist välja võtta

Terviseameti andmeil seisab Eesti nii hospitaliseeritute arvult kui ka nakatunute poolest koroona-valgusfoori keskmisel ehk kollasel tulel, samas prognoosib amet juba uuel nädalal haiglaravi vajajate arvu kerget kasvu.
Lukku panemist ettevõtjad seekord ei taha ning esialgu kõlavad ka riigi poolt sõnumid, et seda ei ole soovi teha. Samas rõhutatakse, et siis tuleb ka ettevõtjatel endil juba kohe ise pingutada, kas või sellega, et motiveeritakse töötajaid end vaktsineerima.
Foto: Liis Treimann

Uus tervise- ja tööminister Peep Peterson ütles Äripäeva raadiosaates „Kuum tool“, et ettevõtjad peaksid järgmise koroonalaine kestel oskama end ise valitseda, võttes ette just sellesama koroona-valgusfoori.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077