Autor: Aivar Hundimägi • 14. juuli 2022

Aru Grupp tegi aegade parima tulemuse

Puitkomponente tootev Aru Grupp saavutas möödunud aastal viimase kümendi parima äritulemuse. Just aasta teine pool oli ettevõttele väga edukas, selgub aastaaruandest.
Juhan Viise juhitud Aru Grupile oli mullune aasta väga edukas.
Foto: Vladislav Musakko/Scanpix/Virumaa Teataja

Aru Grupp teenis 2021. aastal müügitulu 15 miljonit eurot, mida on 25,3% rohkem võrreldes varasema aastaga. Ettevõtte eelmise aasta kasum oli üks miljon eurot, aasta varem teenis firma kasumit 480 091 eurot.

Müügimahtude kasvuga koos on suurenenud ka töötajate arv. Kui 2020. aastal oli täistööajale taandatud keskmine töötajate arv 165, siis eelmisel aastal 173. Eelmise aasta lõpus oli Aru Grupis 178 töökohta. Ettevõtte juhid prognoosivad aastaaruandes, et hindade tõus toob ka sel aastal kaasa töötajate palkade kasvu.

Pikemalt loe Lääne-Virumaa Uudistest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077