Autor: Kristjan Kurg • 12. juuli 2022

Uut tehast plaaniv Silmet pööras kahjumi suureks kasumiks

Haruldaste metallidega tegeleva NPM Silmeti müügitulu kasvas eelmisel aastal poole võrra ning vastupidiselt koroona-aasta kahjumile jõuti nüüd suurelt kasumisse. Tulemus paranes oluliselt tänu metallide hinnatõusule.
NPM Silmeti tegevdirektor Raivo Vasnu ütles eelmisel kuul, et uus tehas tuleb igal juhul 2024. aastaks valmis saada.
Foto: Liis Treimann

NPM Silmet teenis eelmisel aastal 6,2 miljonit eurot puhaskasumit. Veel 2020. aastal jäi ettevõte 6,9 miljoni euroga kahjumisse. NPM Silmeti käive kasvas aastaga 53 protsenti, ulatudes eelmisel aastal 69,4 miljonini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077