Autor: Stiine Reintam • 13. juuli 2022

Eksperdid: liigume kindlal kriisikursil

Konjunktuuriinstituudi eksperdid hindavad Eesti majanduse hetkeolukorda rahuldavaks, kuid eelseisval kuuel kuul on sõja tõttu oodata majanduse jahtumist, ettevõtjaid kimbutavad juba tuttavad mured, kirjutab Äripäev.
Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing .
Foto: Liis Treimann

„Me pole päris majanduskriisis või kõige põhjas, aga oleme languse faasis ja liikunud kriisi poole praegu,” tõdes Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing. „Ei olnud ühtegi tuntud majanduseksperti, kes oleks arvanud, et kuue kuu pärast võiks olla olukord olla parem kui praegu.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077