Autor: Tööstusuudised.ee • 5. juuli 2022

Eraettevõtete ja ülikoolide konsortsium asub arendama elektriautode laadimise infrastruktuuri

Nutika energiajuhtimise ettevõte Eaton osaleb võtmepartnerina üle-Euroopalises uurimis- ja innovatsiooniprojektis, et luua vajalikud tehnoloogiad ja ärimudelid elektrisõidukite laadimise infrastruktuuri arendamiseks. Pea 10 miljoni euro suurune projekt kestab neli aastat ja hõlmab kogu elektriautode laadimise ahelat.
Foto: Unsplash

„Elektriautode populaarsuse üle-Euroopalise kasvuga on kerkinud akuutne laadimistehnoloogiate vajadus. FLOW projekti võtmepartnerina saame anda olulise panuse keskkonnasõbralikeks ning optimaalseteks lahendusteks elektrisõidukite laadimisel. Elektriautode laadimine on elektrivõrgule nõudlik ülesanne,“ ütles Eatoni uurimislaborite vaneminsener Stefan Costea.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077