Autor: Tööstusuudised.ee • 27. juuni 2022

Euroopa keskkonnaministrid asuvad vaagima kliimapaketti

Euroopa Liidu keskkonnaministrid arutavad Luksemburgis kliima- ja energiapaketiga „Eesmärk 55“ edasi liikumist. Eestile oluliste sõlmküsimustena on läbirääkimisel näiteks maakasutus ja metsandussektori (LULUCF) eesmärgid ja paindlikkuse saavutamine.
Foto: Pixabay

Eestit läbirääkimistel esindav keskkonnaministri kohuseid täitev maaeluminister Urmas Kruuse kinnitas, et lähtub aruteludel valitsuses ja Riigikogus kokku lepitud seisukohtadest. „Eesti toetab Euroopa Liidu seatud üldisi kliimaeesmärke,“ ütles Kruuse. „Samas on oluline, et muutuste tegemisel arvestataks riikide eripäraga ning leevendataks muutuste võimalikke sotsiaalmajanduslikke tagajärgi.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077