Autor: Toomas Kelt • 22. juuni 2022

Lätis langes metsade raievanus

Läti valitsus otsustas eile langetada metsade lubatavat raievanust. Valitsus põhjendas oma otsust energiakriisi leevendamise vajadusega, teatab Läti Raadio.
Foto: Pixabay

Läti metsanduse eest vastutav põllumajandusminister Kaspars Gerhards ütles, et hinnanguliselt on selle otsuse tulemusena võimalik tõsta raiemahtu, ekspertide hinnangul võimaldab raievanuse langetamine suurendada Lätis hakkepuidu tootmist 20%. Selline lisakogus avaldaks kindlasti mõju nii hinnale kui tarnetele, hindas minister olukorda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077