Autor: Metsamajandusuudised.ee • 2. juuni 2022

Laupäeval selguvad Eesti meistrid palkmajaehituses

4.juunil algusega kell 11.00 toimub Eesti Vabaõhumuuseumi parklas käsitöö palkmajaehitajate kutsevõistlus. Võistlejad peavad kiirust ja parimat tehnikat näitama palkmaja olulisemate konstruktsiooni osade – nurgatapi ja vara – valmistamisel. Võistluse võidab ülesande lühima ajaga ning korrektseimalt teostanud võistleja.
Aasta tagasi võistlesid puitmajaehitajad Räpinas.
Foto: Toomas Kelt

Kokku on võistlusele registreerunud 27 osalejat nii professionaalide kui ametit omandavate õppurite seast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077