Autor: Janeli Janson • 2. juuni 2022

Esimese robotiga ämbrisse astunud luksusvaipade tootja: praegu ootame seitsmendat robotit

2000. aastate alguses esimese roboti ostnud luksusvaipade tootja Valley OÜ omanik Aadu Juhkental peab seda investeeringut karjääri suurimaks ämbriks. "See oli üüratult kallis ja sobis rohkem mänguasjaks," sõnab ta.
Aadu Juhkentali ettevõte Valley OÜ toodab vaipu näiteks kuningakodadele ja luksushotellidele.
Foto: Valley OÜ

"Esimesed käsitafting-robotid alles tulid turule ja meie ostsime ikkagi täielikult põrsa kotis," meenutab luksusvaipu tootva Valley omanik Aadu Juhkental 22 aasta tagust perioodi, mil ettevõte oma esimese tööstusroboti soetas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077