Autor: Metsamajandusuudised.ee • 2. juuni 2022

Eesti ettevõtted osalevad Prantsusmaal unikaalsel puidutööstuse messil

EASi ja KredExi ühendasutus viis Eesti ettevõtted riikliku ühisstendiga Prantsusmaal toimuvale puidutööstuse messile „Carrefour International du Bois“. Mess toimub 1.-3. juunini ning Eestit esindavad ühisstendil seitse ettevõtet: Thermoarena OÜ, Forestcom OÜ , Vindor OÜ, Vara Saeveski OÜ, Natural AS, CLTEST ja Pinska Liimpuit OÜ.
Eesti esindus messil.
Foto: JEREMY JEHANIN

EASi ja KredExi ühendasutuse Prantsusmaa ekspordinõuniku Steve Cesse’i sõnul on puidusektor ja puitmajade turg Prantsusmaal viimastel aastatel kasvamas. „Puitu on siin ehitusmaterjalina palju propageeritud. Näiteks käivitas Prantsusmaa valitsus ambitsioonika renoveerimiskava, et riik oleks 2050. aastaks süsinikneutraalne ning samuti ehitab Prantsusmaa 2024. aastaks olümpiaküla, kus vähemalt 50% hoonetest peavad kasutama puitmaterjali,“ ütles Cesse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077