Autor: Toomas Kelt • 30. mai 2022

Puiduturul rahunemist oodata ei ole

Roostis asuva peakontoriga bõrsiettevõte Bergs Group ennustab saematerjaliturul jätkuvat volatiilsust. Bergsi enda I kvartali majandustulemused olid positiivsed.
Eestist kuulub Bergs Groupi Laesti saeveskiga Saugas Pärnumaal.
Foto: laesti.ee

Rootsis, Eestis, Lätis ja Suurbritannias tütarfirmasid omava Bergs Groupi EBITDA oli I kvartalis 82 miljonit Rootsi krooni (aasta tagasi samal perioodil 65 miljonit) ja netokäive 910 miljonit. Ettevõtte presidendi ja tegevjuhi Peter Nilssoni hinnangul oli selle taga hea nõudlus Bergsi toodete järele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077