Autor: Harro Puusild • 30. mai 2022

Galerii: Pärnu tarneahelakonverents 2022

26.-27. mail toimunud 9. Pärnu tarneahelakonverents 2022 tõi taas kokku enam kui 300 tarneahela eksperti. Konverents kandis tänavu alapealkirja "Mõistlik ja mõttetu" ehk kahe päeva jooksul räägiti ennekõike sellest, millele tasuks edaspidi tähelepanu pöörata ja millest tuleks loobuda.
Moderaator Raivo Vare ja panelistid Jaanus Krull, Cristian Kalve, Andero Teras ning Julian Raun arutlesid laval ka innovatsiooni teemadel.
Foto: ANTS LIIGUS

Konverentsi modereeris tänavu majandusekspert Raivo Vare. Programmiga on võimalik tutvuda siin.

Foto: ANTS LIIGUS
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077