Autor: Tööstusuudised.ee • 26. mai 2022

Järvakandis avatav innovaatiline tehas toodab klaasijäätmetest killustikku

Homme, 27. mail kell 14 avab Green Gravels OÜ Raplamaal ajaloolises klaasipealinnas Järvakandis uuendusliku klaasvahtkillustiku tehase, mis võimaldab Eestis tekkivad lehtklaasi jäätmed ringlusse võtta.
Klaasijäätmed saab uuesti kasutusele võtta.
Foto: Raul Mee

Riigihalduse ministri Jaak Aabi sõnul on taaskäitlusel jäätmete ringlusse suunamisel põhineva tehase avamine märgilise mõjuga, tähistades ühelt poolt tehnoloogilist arengut ning kandes teiselt poolt rohepoliitika eesmärke. „See on ka oluline panus regionaalvaldkonda, aidates jõudsalt kaasa kogu Raplamaa arengule nii töökohtade kui potentsiaalse majanduskasvu näol,“ märkis minister.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077