Autor: Anu Jõgi • 5. mai 2022

Paulig sai oma äri Venemaal müüdud

Soome toidukontserni Pauligi kaubamärk kaob Venemaal lähikuudel, ettevõte teatas oma Venemaa äri Paulig Rus LLC aktsiate müügist erainvestor Vikas Soile.
Venemaa moodustas Pauligi tegevusest ettevõtte kodulehe järgi 6 protsenti.
Foto: Paulig

Pauligi kohvitehas Tveris ja ettevõtte 200 töötajat lähevad üle uuele omanikule, Pauligi kaubamärke ega retsepte tehing ei hõlma. Tehingu väärtust pooled ei avalikusta. Tegevuse Venemaal peatas Paulig juba märtsi alguses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077