Autor: Mait Kraun • 26. aprill 2022

Metallihinnad on tugeva surve all

Metallihinnad on aprilli teises pooles sattunud surve alla, sest USAs oodatakse järsemat intressimäärade tõusu ning Hiina on koroonaviiruse piiranguid karmistanud. Kardetakse, et mõlemad faktorid mõjutavad maailmamajanduse kasvu negatiivselt ja seega survestavad ka tuleviku nõudlust metallide järele.
Metalle hoiab surve all USA dollari tugevus ja Hiina koroonaviiruse piirangud.
Foto: Pixabay

Kuni eelmise nädala alguseni oli tööstusmetallide turul vaade, et Hiina suudab koroonaviiruse puhangud kontrolli all hoida. Nüüd on aga selgumas, et nii see ei ole ning tööstusmetallid on reageerinud suure kukkumisega.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077