Autor: Tööstusuudised.ee • 26. aprill 2022

Kuidas Ericsson ladu automatiseerib?

Sellest, kuidas Ericsson Eesti oma ladu on automatiseerinud, räägib ettevõtte seadmete ja hoolduse insener Kristjan Puusepp juba järgmisel nädalal, 3. mail toimuval konverentsil "Laoseis 2022: Uus reaalsus".

Kristjan Puusepp räägib ettekandes Ericsson Eesti AS-i näitel, kuidas suurendada tööohutust, tõhustada protsesse, optimeerida põrandapinda ning kasutada kõiki olemasolevaid ressursse võimalikult efektiivselt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077