Autor: Äripäev • 4. aprill 2022

Vene gaasi import Baltikumi katkes

Läti maa-aluse gaasihoidla operaatori teatel katkes Venemaa maagaasi import Balti riikidesse, kirjutab Läti rahvusringhääling.
Karksi mõõtejaam.
Foto: Elering

„Kui kellelgi oli veel kahtlusi, et Venemaa tarnetele saab loota, siis praegused sündmused näitavad selgelt, et igasugune usaldus on kadunud,” sõnas Läti gaasisüsteemihalduri Conexus Baltic Grid tegevjuht Uldis Bariss.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077