Autor: Tööstusuudised.ee • 19. märts 2022

EY Eesti Aasta Ettevõtja elutööpreemia laureaat 2022 on Hiiumaa tööstur Mati Nurs

Eile õhtul pärjati elutööpreemiaga EY Aasta Ettevõtja galal Hiiumaal tegutseva M ja P Nurst loojat Mati Nursi, kelle ettevõttel täitub tänavu 31 aastat. M ja P Nurst tegeleb elektriseadmete, kaabliköidikute, plastdetailide valmistamise ja rahvusvahelise kaubaveoga.
Peaminister Kaja Kallas ning M ja P Nurst looja Mati Nurs elurööpreemiat vastu võtmas.
Foto: Raul Mee

EY Aasta Ettevõtja konkursi patroon president Alar Karis lausus oma videotervituses, et Eesti ettevõtjad on vastupidavad ja sihikindlad, kes oskavad näha ja kasutada uusi võimalusi ka seal, kus teised käega löövad. „Eesti ettevõtjad, kes lõid oma firmad 90ndate murrangulisel ajal ning on näidanud üles sitkust mitmes majanduskriisis, on tõestuseks: kui väga tahta, siis saame hakkama!“

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077