Autor: Allan Rajavee • 31. jaanuar 2022

Tuntud mahlatööstuse juhtimises toimus pikalt ette valmistatud vangerdus

Mõne päeva eest nimetati aktsiaseltsi Largo juhatuse ainuliikmeks augustis tööd alustanud tegevjuht Margus Vetka, kes vahetas välja senise juhatuse liikme Asso Laido.

Laido ütles, et tegemist oli juba poole aasta eest kokku lepitud juhtimismuudatusega.

„Margus Vetka on pikaaegse kogemusega toiduainetööstuse juht, kes töötas varem 20 aastat Estoveris,“ selgitas Laido. Juhatusest lahkunud Laido lisas, et liitub pika ajalooga mahlatööstuse nõukoguga, kuhu praegu kuuluvad Henrik Hal, Asko Ant ja Aivar Aus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077