Autor: Harro Puusild • 3. jaanuar 2022

Tööstusuudiste kõige loetumad lood 2021

Tööstusuudised.ee vaatas üle eelmise aasta 10 loetuimat lugu. Lugejate suurima tähelepanu pälvis mullu sügisel ilmunud rikaste TOP, kus leidus ka palju tööstureid. Samuti pöörasid lugajad palju tähelepanu tööstussektori palgale.
Tööstussektori rikkaim on taas Graanul Investi omanikeringi kuuluv Raul Kirjanen, kelle varade väärtus on kerkinud 597,6 miljoni euroni.
Foto: Liis Treimann

10. ABB viib elektrijaotusseadmete tootmise Eestist ära

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077